Στη… μάχη με Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε

Στη… μάχη με Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε

Απόψε (3/10) ξεκινά η Euroleague με τον Παναθηναϊκό να είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στη μάχη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Από τα αλλά ματς ξεχωρίζει το Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε.

Η αναμονή για τους φίλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ τελείωσε, καθώς απόψε (3/10) ξεκινά η Euroleague με τον Παναθηναϊκό να είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Οι πράσινοι θα υποδεχθούν τον ανανεωμένο Ερυθρό Αστέρα, του Τζέιμς Γκιστ, στις 21:00 και θέλουν να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη κόντρα στο δυναμικό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, πλην του γνωστού με τον Γιάννη Αθηναίου, και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Στα αλλά τρία ματς της ημέρας ξεχωρίζει ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης που θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις 22:00, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να παίξει κόντρα στην Χίμκι (20:00). Τέλος, η Μπάγερν Μονάχου και η πολλά υποσχόμενη Αρμάνι Μιλάνο θα τεθούν αντιμέτωπες στις 21:30 στη Γερμανία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Χίμκι – Μακάμπι Τελ Αβίβ 20:00
Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 21:00
Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο 21:30
Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ