Εφές – Μπαρτσελόνα 64-74

Εφές – Μπαρτσελόνα 64-74

Μεγαλειώδης και εύκολη νίκη για τη Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της Euroleague. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν στην έδρα της φιναλίστ Εφές. Για τους Ισπανούς ξεχώρισαν οι Νίκολα Μίροτιτς και Μπράντον Ντέιβις, ενώ για τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Πίτερς και Μίσιτς.

Εύκολη νίκη για την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της Euroleague με σκορ 74-64 μέσα στην έδρα της περσινής φιναλίστ, Ανατολού Εφές.

Για τους «Μπλαουγκράνα» ξεχώρισε ο «καυτός» Νίκολα Μίροτιτς που πέτυχε 24 πόντους και ο Μπράντον Ντέιβις με 10. Από τους γηπεδούχους οι Πίτερς (16π.) και Μίσιτς (14π.) προσπάθησαν να κρατήσουν κοντά στο σκορ την Εφές.

Οι φιλοδοξίες των Καταλανών για φέτος είναι πολύ μεγάλες, ωστόσο ο Πίτερς με 8 πόντους σε επτά λεπτά ήρθε να τους δείξει πως δεν θα είναι όλα «ρόδινα» και η Εφές προηγήθηκε με 12-10.

Στη συνέχεια ο Μίροτιτς ξεκίνησε το επιθετικό του κρεσέντο (σταμάτησε στους 24π.) και έστειλε τις ομάδες στους πάγκους με τους φιλοξενούμενους μπροστά 14-19.

Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε με τους Τούρκους να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την άμυνα των Ισπανών, οι οποίοι πήραν και τη μέγιστη διαφορά στο ματς 20-31. Το ημίχρονο έληξε με την Μπαρτσελόνα να προηγείται με 26-37.

Οι Μίσιτς και Μίροτιτς το πήραν… προσωπικά  και  πέτυχαν συνεχόμενα καλάθια για τις δύο ομάδες. Ο Πίτερς μπήκε στην εξίσωση του ματς αφού μείωσε σε 40-49 με τρίποντο και το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με το σκορ στο 46-49, διατηρώντας τεράστιες ελπίδες για την ανατροπή.

Η Μπάρτσα πάτησε γκάζι και με τον Τόμιτς έκανε το 46-56 στο 34′. Ο Ντιλείνι με μεγάλο τρίποντο έκανε το 53-66, με 3 λεπτά για το τέλος. Ο Μίροτιτς με δικό του τρίποντο έγραψε το 55-69, αλλά ο Μίτσιτς απάντησε στο 39″ για το 61-71. Ο Μίροτιτς με τρίποντο από τη γωνία, καθάρισε το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα και διαμόρφωσε το τελικό 64-74.

Τα στατιστικά του αγώνα: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ