Τεράστιο το «άνοιγμα» της Μπαρτσελόνα για τη δημιουργία της superteam

Τεράστιο το «άνοιγμα» της Μπαρτσελόνα για τη δημιουργία της superteam

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιτρέψει στην κορυφή της Ευρώπης στο μπάσκετ και γι' αυτό το λόγο δημιούργησε μια superteam ξοδεύοντας ένα... κάρο λεφτά.

Η Μπαρτσελόνα στοχεύει φέτος στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ισπανικού πρωταθλήματος και το απέδειξε έμπρακτα με την απόκτηση των Μίροτιτς, Αμπρίνες, Χίγκινς, Ντιλέινι και Ντέιβις.

Ωστόσο αυτές οι προσθήκες εκτόξευσαν το μπάτζετ, αλλά και το έλλειμμα της ομάδας. Συγκεκριμένα το «palco23.com», αναφέρει ότι η επένδυση των «μπλαουγκράνα» αγγίζει τα 52 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι αυξημένο κατά 13%.

Οι μισθοί των παικτών ανέβηκαν στα 33,26 εκατομμύρια, έναντι των 25,6 της προηγούμενης περιόδου. Αύξηση αναμένεται και στο έλλειμμα της ομάδας, καθώς αναμένεται να φτάσει τα 32,3 εκατομμύρια ευρώ αυξημένο κατά 17,8%. Αυτό το έλλειμμα αναμένεται να είναι μεγαλύτερο και από της Ρεάλ Μαδρίτης που «περιμένει» απώλειες ύψους 27,9 εκατομμυρίων.

Έτσι αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι οτιδήποτε λιγότερο από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και της ACB θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα και σε οικονομικό επίπεδο, εκτός από το αγωνιστικό για την Μπαρτσελόνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ