Μιλουτίνοφ: «Πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Μιλουτίνοφ: «Πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Ο σέντερ του Ολυμπιακού στάθηκε στον Ντέιβιντ Μπλατ, στο νέο ξεκίνημα των Πειραιωτών και την Βαλένθια.

Με το… αριστερό μπήκε στη νέα σεζόν της Euroleague ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας την ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τη Βιλερμπάν. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Βαλένθια, με στόχο τη νίκη ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Στη Media Day των Πειραιωτών, ο Νικολά Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, στον δείκτη δυσκολίας που έχει το ματς με τους Ισπανούς, ενώ κατέστησε σαφές πως όλοι στο σύλλογο έχουν ευθύνη για την δύσκολη περίοδο που διανύουν.

Αναλυτικά ο Σέρβος σέντερ είπε:

Για το ματς με την Βαλένθια: «Είναι δύσκολος αγώνας για εμάς. Είναι δύσκολη περίοδο για εμάς. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε πολύ να νικήσουμε το παιχνίδι»

Για την αλλαγή προπονητή: «Είναι δύσκολο για εμάς, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι αυτή την στιγμή. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να παίξουμε καλύτερα στο ματς που έρχεται γιατί στον τελευταίο αγώνα δεν παίξαμε καλά»

Για το αν έχει ευθύνη μόνο ο προπονητής Ντέιβιντ Μπλατ ή όλοι: «Όχι δεν έφταιγε μόνο ο προπονητής, φταίγαμε και εμείς. Πρέπει να βελτιωθούμε και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Για τον καινούριο ψηφιακό πίνακα που τοποθετήθηκε στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ ωραίος. Ανυπομονώ να δω αύριο πως θα είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ