Σπανούλης: «Ο Κεμζούρα μας κράτησε ενωμένους»

Σπανούλης: «Ο Κεμζούρα μας κράτησε ενωμένους»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ απέναντι στη Βαλένθια και επισήμανε ότι ο κόουτς Κεμζούρα κράτησε ενωμένη την ομάδα, μετά την αποχώρηση του Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ διέλυσε την Βαλένθια με 89-63 στο ΣΕΦ και έκανε την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, με τον αρχηγό των Πειραιωτών να πετυχαίνει 17 πόντους.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σπανούλης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και αναφέρθηκε στον Κεμζούρα, τονίζοντας ότι ο Λιθουανός τεχνικός κράτησε την ομάδα ενωμένη, μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Ο κόουτς Κεμζούρα έκανε σπουδαία δουλειά, μας κράτησε ενωμένους. Προσπάθησε να περάσει τη φιλοσοφία του. Όλοι θέλουμε να παίζουμε το ίδιο και να φέρνουμε αποτελέσματα, όπως τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Εκτελέσαμε το πλάνο του και τα καταφέραμε.

Απολαμβάνω το μπάσκετ και τις ευθύνες. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Ο κόουτς Κεμζούρα με εμπιστεύτηκε και θέλησα να βοηθήσω το σύνολό μας να κερδίσει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ