Αιώνιοι και Προμηθέας στο Next Generation Tournament της Ευρωλίγκας

Αιώνιοι και Προμηθέας στο Next Generation Tournament της Ευρωλίγκας

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ομάδα της Πάτρας θα συμμετάσχουν στην Ευρωλίγκα των μικρών με τους Έφηβούς τους.

Ελληνικό άρωμα αναμένεται να έχει το Next Generation Tournament της Ευρωλίγκας και φέτος. Και μάλιστα τριπλή εκπροσώπηση!

Ο Ολυμπιακός (όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια), ο Παναθηναϊκός και ο Προμηθέας Πάτρας αναμένεται να συμμετάσχουν με τους Έφηβούς τους στα γκρουπ της Βαλένθια, Μονάχου και Βελιγραδίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Βαλένθια (27-29 Δεκεμβρίου) μαζί με την ομάδα των «νυχτερίδων» αλλά και των Μπαρτσελόνα, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα, Τσιμπόνα, Τόφας και Βιλερμπάν.

Ο Προμηθέας θα είναι στο τουρνουά του Μονάχου (17-19/01) που θα υπάρχουν ακόμα και οι Μπάγερν Μονάχου, Άλμπα Βερολίνου, Ουλμ, Λούντβιγκσμπουργκ, Στελαζούρα, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει σε εκείνο του Βελιγραδίου (21-23/02) μαζί με τους Ερυθρό Αστέρα, Παρτιζάν, Μέγκα Μπεμάξ, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Μακάμπι Τελ Αβίβ, CFBB και Άρκα Γκντίνια.

Τέλος στου Κάουνας (17-19/01) συμμετέχουν οι Ζάλγκιρις, Ρίτας Βίλνιους, Σαραγόσα, Μπανταλόνα, Ναντέρ, Βενέτσια, Φενέρμπαχτσε, Μπάρκιν Άμπει Ακάντεμι Λόντον.

Οι οκτώ καλύτερες ομάδες να προκρίνονται στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Κολωνία από 22-24/5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ