Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ερυθρός Αστέρας 84-69

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ερυθρός Αστέρας 84-69

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παραλίγο να αποδειχθεί ιδανική... αυτόχειρας και να χάσει ένα ματς το οποίο είχε στα χέρια της, αλλά τελικά επικράτησε με 84-69 του Ερυθρό Αστέρα. Πρώτη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Euroleague.

Τη γλίτωσε… φθηνά η Μακάμπι!

Παρά το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί μπήκαν με προβάδισμα 15 πόντων στο ματς (17-2) και κρατούσαν το προβάδισμα κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα, παραλίγο να… αυτοκτονήσουν και να πάθουν μεγάλη ζημιά.

Τελικά η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφερε στην παράταση να πάρει τη νίκη με 84-69 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και να πανηγυρίσει το πρώτο δίποντό της στη διοργάνωση. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Χίμκι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μακάμπι μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα για το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Το καλύτερο που έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Ερυθρός ήταν να μειώσει τη διαφορά στους 9 πόντους. Αυτή ήταν η μικρότερη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στα πρώτα 20 λεπτά, ενώ το ημίχρονο έληξε με 39-30.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι τα τελευταία λεπτά, η Μακάμπι κρατούσε σταθερά το προβάδισμα. Στο τελευταίο διάστημα της 4ης περιόδου όμως η Μακάμπι υπέστη… μπλακ άουτ. Το 67-57 έγινε 67-67 και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια.

Στην παράταση η Μακάμπι έδειξε το πρόσωπο που είχε στο 90% του πρώτου 40λεπτου και με σκορ 84-69 επικράτησε τελικά της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς.

Τα στατιστικά του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ