Πλάθα: «Μας πόνεσε η παράταση, αλλά τα καταφέραμε με σοβαρότητα»

Πλάθα: «Μας πόνεσε η παράταση, αλλά τα καταφέραμε με σοβαρότητα»

Ο Ζοάν Πλάθα στάθηκε στη μεγάλη σοβαρότητα που έδειξε η Ζενίτ και η οποία την οδήγησε στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Σοβαρό χαρακτήρισε το παιχνίδι της ομάδας του ο προπονητής της Ζενίτ, Ζοάν Πλάθα, ο οποίος έκανε και ανάλυση της φάσης του τριπόντου του Παπανικολάου στο φινάλε της κανονικής διάρκειας που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Ρώσων.

«Δεν χρειαζόταν κανένας να έρθει να μου πει για τον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι είναι επικίνδυνοι οι παίκτες οπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Μιλουτίνοφ. Είναι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, οπότε η οδηγία ήταν να μην σκοράρουν οι υπόλοιποι. Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι και είχαμε ομαδική δουλειά. Πολλοί έκαναν τη διαφορά. Μας πόνεσε αρκετά που πήγαμε στην παράταση, αλλά πήραμε το παιχνίδι».

Για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Πρόκειται για δύο κορυφαίες ομάδες, αλλά κάθε μεγάλη ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν. Είναι δύσκολο να προσπαθείς να αλλάξεις παίκτςες και να αλλάξεις ταυτότητα. Όταν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός βρίσκουν το μονοπάτι τους, τότε είναι πραγματικά ασταμάτητες, αλλά μέχρι τότε θα έχουν κάποιες σκληρές ήττες».

Για το αν έπρεπε να γίνει φάουλ πριν το τρίποντο του Παπανικολάου: «Όταν χάνεις τέτοια ματς πάντα νιώθεις ένοχος. Εγώ δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Έχουμε 11 νέους παίκτες και δεν έχουμε εμπειρία. Είναι πολλά που πρέπει να φτιάξουμε. Ίσως θα έπρεπε να είχαμε κάνει αλλαγές στην άμυνα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους σουτέρ. Δεν κατηγορώ τους παίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ