Ολυμπιακός: Με Κεμζούρα μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ολυμπιακός: Με Κεμζούρα μέχρι το τέλος της σεζόν!

Οι Πειραιώτες με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την παραμονή του Κεστούτις Κεμζούρα στον «ερυθρόλευκo» πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με τον Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο του θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν ο Κεστούτις Κεμζούρα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ.

Ο Λιθουανός τεχνικός ήταν βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ όταν αποχώρησε ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα για τα παιχνίδια με Βαλένθια και Ζενίτ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη ρώσικη ομάδα ο Κεμζούρα είχε δηλώσει ότι θα έχει συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, προκειμένου να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι. Τελικά, ο Λιθουανός συμφώνησε με τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ και θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα θα αναλάβει να προχωρήσει στις αλλαγές, τις οποίες μάλιστα προανήγγειλε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Ζενίτ, με στόχο να κάνει τον Ολυμπιακό και πάλι ανταγωνιστικό στο κορυφαίο επίπεδο.

Το βράδυ του Σαββάτου το «10» έγραψε για τους παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, με τους Τσέρι, Μπόλντγουιν και Ρούμπιτ να είναι οι πρώτοι στη λίστα με τους υποψήφιους για αποχώρηση από το ερυθρόλευκο ρόστερ. Ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικοί, ενώ πολύ σημαντικό κεφάλαιο είναι και οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν.

Ενας πλέι μέικερ με οργανωτικές αρετές, που θα μπορεί να δημιουργήσει και να εκτελέσει το πλάνο του Κεμζούρα στο παρκέ, αλλά και ένας αθλητικός ψηλός, που θα δίνει ανάσες στον Μιλουτίνοφ και θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Λιθουανό τεχνικό.

Δύο αλλαγές – προσθήκες, που πρέπει να γίνουν άμεσα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, για να ανέβει επίπεδο η ομάδα και να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες την ερχόμενη Πέμπτη θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπασκόνια, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ