Ολυμπιακός: Προτάθηκε και ο Μάλκολμ Τόμας (vid)

Ολυμπιακός: Προτάθηκε και ο Μάλκολμ Τόμας (vid)

Ο πρώην φόργουορντ/σέντερ της Χίμκι δεν θα παραμείνει κάτοικος Κίνας και είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των Ερυθρόλευκων για το "5".

Τον επόμενο του ψηλό ψάχνει ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να καλύψει το κενό πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και παράλληλα να δώσει ποιότητα στην ρακέτα του.

Πολλοί παίκτες έχουν προταθεί στους Ερυθρόλευκους και τον Κεστούτις Κεμζούρα, με ένα από αυτά να είναι και εκείνο του Μαλκολμ Τόμας, που είδαμε την περσινή σεζόν στην Χίμκι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ το καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει την Ευρωλίγκα για λογαριασμό του κινέζικου πρωταθλήματος και τους Shanxi Fenjiu Loongs. Από ότι φαίνεται το ταξίδι του στην Κίνα αναμένεται να είναι σύντομο, αφού «κόπηκε» από την ομάδα του με τον Έρικ Μόρλαντ να παίρνει την θέση του.

Ο Τόμας προτάθηκε στους Ερυθρόλευκους και θα εξετασθεί η περίπτωση του, καθώς αποτελεί έναν παίκτη με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, ο οποίος μπορεί άμεσα να ενταχθεί στο σύνολο του Κεζμούρα. Και το καλοκαίρι έφτασε το όνομα του στον Μπλατ, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού πάντως να τον απορρίπτει.

Όπως και να έχει, οι Ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν γρήγορα για την απόκτηση ενός παίκτη ρακέτας, με έφεση στο πικ εν ρολ παιχνίδι και ικανότητα πάνω από την στεφάνη.

https://youtu.be/FwgOSzF4BS8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ