Τέλος ο Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα

Τέλος ο Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα αποτελεί ο Μίλαν Τόμιτς, με τη διοίκηση των Σέρβων να κάνει δεκτή τελικά την παραίτηση του.

Ο Μίλαν Τόμιτς δεν συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν τους δρόμους τους μετά από 1 χρόνο και κάτι, όπου κάθισε στον πάγκο της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο έμπειρος προπονητής που επί χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό, είχε υποβάλλει την παραίτηση του στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, μετά την ήττα από την Κρκα τη Δευτέρα, όμως εκείνη δεν την έκανε δεκτή.

Σήμερα ωστόσο οι δύο πλευρές είχαν νέα συνάντηση και η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτηση που είχε υποβάλει ο Τόμιτς, με αποτέλεσμα να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Σέρβων.

Ο άνθρωπος που αναλαμβάνει προσωρινά το τιμόνι της ομάδας του Βελιγραδίου είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Τόμιτς, Άντριγια Γκαβρίλοβιτς. Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί για σήμερα (22/10) συνέντευξη Τύπου, η οποία αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σερβική ομάδα, όπου θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα σχετικά με τον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στη Σερβία όσο και στη Ρωσία συνδέουν την αποχώρηση του Μίλαν Τόμιτς με τον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως ο έμπειρος προπονητής είναι υποψήφιος για να καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών, παρά το γεγονός πως η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έχει ενημερώσει πως θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Κετούτις Κεμζούρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ