Πλάθα: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός, κορυφαίος ο Καλάθης»

Πλάθα: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός, κορυφαίος ο Καλάθης»

Ο προπονητής της Ζενίτ, Ζοάν Πλάθα, μία μέρα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό αποθέωσε τους «πράσινους» και τον Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός αύριο Πέμπτη (24/10, 20:00) αντιμετωπίζει στην Αγία Πετρούπολη τη Ζενίτ για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας έπλεξε το εγκώμιο των «πράσινων» και του Νικ Καλάθη, λέγοντας πως η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είναι σπουδαία, ενώ πρόσθεσε πως διαθέτει έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Πλάθα:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα με έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη, αν όχι τον καλύτερο. Έχει πολλά όπλα, όπως τον Φρεντέτ στο σουτ και τον Τόμας στο λόου ποστ. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας, ειδικά από τη στιγμή που προέρχονται από ήττες. Ξέρουν μετά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σοβαρό. Εμείς πάντα προετοιμαζόμαστε το ίδιο απέναντι σε κάθε αντίπαλο, δεν αλλάζουμε πολύ την προσέγγισή μας και εστιάζουμε στο δικό μας παιχνίδι και όχι στου αντιπάλου.

Έχουμε τραυματισμούς, αλλά δεν μπορούμε να κλαίμε γι’ αυτούς. Όλες οι ομάδες έχουν τέτοια προβλήματα και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Ο Ζούμπκοφ δεν μπορεί να αγωνιστεί και πρέπει να βρούμε λύσεις, όπως και για τον Βορόνοφ που θα λείψει 10-15 μέρες. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ