Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν 70-56

Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν 70-56

Με μεγάλο της «όπλο» την πολύ καλή της άμυνα η Ζαλγκίρις επικράτησε εύκολα 70-56 της Βιλερμπάν και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Ευρωλίγκα.

Η Ζαλγκίρις με τρομερή άμυνα ανάγκασε τη Βιλερμπάν να σουτάρει με πολύ κακά ποσοστά και έτσι επικράτησε εύκολα με 70-56.

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και με καλές επιθέσεις και άμυνες προηγήθηκαν στο τέλος της πρώτης περιόδου με 20-14. Ωστόσο στη δεύτερη περίοδο η άμυνα της Ζαλγκίρις βελτιώθηκε πάρα πολύ και επέτρεψε στη Βιλερμπάν να σκοράρει μόνο 8 πόντους. Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποιο σημείο της δεύτερης περιόδου οι Γάλλοι έκανα 5,5 λεπτά να σκοράρουν. Έτσι η Ζαλγκίρις πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 33-28.

Στην τρίτη περίοδο οι Λιθουανοί συνέχισαν την καλή τους άμυνα και μόνο προς το τέλος της η Βιλερμπάν βρήκε κάποιες λύσεις, αλλά η διαφορά αυξανόταν και ανέβηκε σε διψήφια επίπεδα (55-45). Στην τελευταία περίοδο οι Λιθουανοί δε χαλάρωσαν, δέχτηκαν μόνο 11 πόντου και έφτασαν εύκολα στη νίκη με 70-56.

Στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Ζενίτ (30/10) και ταξιδεύει στην Πόλη για αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (01/11). Η Βιλερμπάν υποδέχεται τη Μπασκόνια (30/10) και μεταβαίνει στη Βαλένθια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα(01/11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ