Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρότσεστι (vid)

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρότσεστι (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας – Περνάει από εξετάσεις και ξεκινάει προπονήσεις ο Αμερικανός γκαρντ.

Τον… δρόμο που χάραξε ο Γουίλι Ριντ ακολούθησε ο Τέιλορ Ρότσεστι. Ο Αμερικανός γκαρντ το βράδυ της Δευτέρας ήρθε στην Αθήνα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο 34χρονος άσος, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, την Τρίτη θα υποβληθεί σε καθιερωμένα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα κάνει ατομικό πρόγραμμα στο ΣΕΦ μαζί με τον Γουίλι Ριντ, υπό την εποπτεία του Δημήτρη Τσαλδάρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο έμπειρος άσος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα με τη θετική του ενέργεια και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα προσπαθήσει να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Χρόνια λέγαμε να έρθουμε εδώ, να επισκεφτούμε την Αθήνα. Είναι μία πανέμορφη πόλη, οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί και είμαι ενθουσιασμένος μαζί με τη γυναίκα μου που επιτέλους είμαστε εδώ.

Κανείς στην Ευρώπη δεν μπορεί να βγάλει… έξω τον Ολυμπιακό, να μη πει ότι δεν μετράει, επειδή δεν παίζει καλά. Σίγουρα πιστεύω πως θα βοηθήσω. Με τη θετική ενέργειά μου, είμαι φιλόδοξος και έχω ηγετικά χαρακτηριστικά και από τη θέση μου, του πόιντ γκαρντ, θα φέρω ενθουσιασμό και πάθος. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για πάθος μαζί με τους οπαδούς. Είναι τιμή για οποιονδήποτε έρθει εδώ να παίξει στον Ολυμπιακό που έχει καταπληκτικούς παίκτες που αποτελούν μέρος του οργανισμού, οπότε είμαι ευγνώμων στη διοίκηση που με έφερε εδώ και ενθουσιασμένος που θα παίξω γι αυτούς τους φιλάθλους, θα δώσω την καρδιά μου για την ομάδα.

Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι το πώς θα ταιριάξω με την ομάδα και το πώς θα κάνω την ομάδα καλύτερη. Με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί. Αν είναι με σκοράρισμα, με δημιουργία, με οποιονδήποτε τρόπο. Ότι μου πει ο κόουτς και απαιτηθεί, έχω αρκετή εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Είμαι απλά πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ομάδα».

Δείτε το βίντεο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ