Σβεντ: «Παίξαμε καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος»

Σβεντ: «Παίξαμε καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος»

Ο Ρώσος σούπερ σταρ της Χίμκι στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό (103-87).

Στα ριμπάουντ και την άμυνα που έπαιξε η Χίμκι στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Αλεξέι Σβεντ, μετά τη νίκη της ρώσικης ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό με 103-86.

Ο Ρώσος γκαρντ τόνισε ότι η Χίμκι έπαιξε καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος και πήρε τα ριμπάουντ, που τη βοήθησαν να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. Ο Αλεξέι Σβεντ μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ολοκληρώνοντας το ματς με 26 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα, 2/8 τρίποντα και 6/6 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, συγκεντρώνοντας 28 πόντους στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αρκετά σκληρό για τρεις περιόδους. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Πιθανώς δεν παίξαμε καλή άμυνα. Στην τέταρτη περίοδο παίξαμε πιο επιθετικά και γι αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι. Κάναμε καλά box out και πήραμε τα ριμπάουντ. Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα στην άμυνα στο δεύτερο μέρος. Το ότι επιτρέψαμε 50 πόντους ήταν πολλοί στο πρώτο ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ