Euroleague: O Σπανούλης ξεπερνάει Ναβάρο στα κλεψίματα (pic)

Euroleague: O Σπανούλης ξεπερνάει Ναβάρο στα κλεψίματα (pic)

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει την ευκαιρία να «ανέβει» σε άλλη μία στατιστική κατηγορία της Euroleague, αυτή που αφορά τα κλεψίματα, ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην όγδοη θέση της λίστας.

Ο Βασίλης Σπανούλης, λίγες μέρες μετά την υποψηφιότητά του για τους κορυφαίους παίκτες της δεκαετίας στη Euroleague, συνεχίζει να «σπάει» τα κοντέρ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήδη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας όσον αφορά το σκοράρισμα, καθώς μετράει 4.042 πόντους, συνεχίζοντας να κυνηγάει τον «Λα Μπόμπα» Ναβάρο. Ο Ισπανός έχει 110 πόντους περισσότερους (4.152) και είναι θέμα χρόνου ο Έλληνας πόιντ- γκαρντ να φτάσει στο Νο.1.

Εκτός από το σκοράρισμα, όμως, ο 37χρονος είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον «θρύλο» της Μπαρτσελόνα και σε άλλη μία στατιστική κατηγορία, εκείνη με τα κλεψίματα. Οι δύο παίκτες ισοβαθμούν πλέον στην όγδοη θέση, στα 249 κλεψίματα.

Στην 7η θέση βρίσκεται ο Γιόνας Ματσιούλις που έχει δύο περισσότερα (250), οπότε ο leader των «ερυθρόλευκων» είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του και τον Λιθουανό φόργουορντ. Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με 434.

Πέρα από το σκοράρισμα και τα κλεψίματα, ο Σπανούλης είναι πρώτος στην ιστορία της Euroleague σε ασίστ, σε κερδισμένα φάουλ, αλλά και σε λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ