Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα 83-70

Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα 83-70

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε με 83-70 της Μπαρτσελόνα και «έσπασε» το αήττητο των Καταλανών, με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ να είναι απολαυστικός και να πετυχαίνει 17 πόντους οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

Μέχρι εδώ ήταν το αήττητο της Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν η μοναδική ομάδα που είχε το απόλυτο νικών μετά από 5 αγωνιστικές, αλλά η Αρμάνι Μιλάνο τους έβαλε… στοπ, καθώς επικράτησε με 83-70 και «έπιασε» την αντίπαλό της στο 5-1.

Η τελευταία περίοδος ήταν καθοριστική για το ματς, με το επιμέρους σκορ να είναι 31-12 υπέρ των γηπεδούχων και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη των Ιταλών.

Η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο είχε σταθερά το προβάδισμα, με τη διαφορά μάλιστα να ξεφεύγει στο 14′ στους 9 πόντους (17-26), ενώ το ημίχρονο έληξε 30-37 υπέρ των φιλοξενούμενων. Η Αρμάνι στην τρίτη περίοδο όμως πήρε το προβάδισμα με 46-44, με τον Λουίς Σκόλα σε διάστημα 2,5 λεπτών να πετυχαίνει οκτώ πόντους και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Αρμάνι από εκεί και έπειτα δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω της, έχοντας το προβάδισμα μέχρι το φινάλε με το τελικό σκορ να είναι 83-70 και τις δύο ομάδες πλέον να ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague με ρεκόρ 5-1, όπως και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την επόμενη αγωνιστική η Αρμάνι θα υποδεχθεί την Μπασκόνια και η Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει στο Βίλνιους για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις.

Τα δεκάλεπτα: 15-20,30-37, 52-58, 83-70

Τα στατιστικά του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ