Χωρίς Παπανικολάου την Πέμπτη με την Αναντολού Εφές

Χωρίς Παπανικολάου την Πέμπτη με την Αναντολού Εφές

Ο Κεμζούρα δεν ρισκάρει, ο Κώστας Παπανικολάου δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό ματς, τον περιμένουν για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις

Την ώρα που ο Αντώνης Κόνιαρης μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης (την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε ολοκληρωθεί η εκγύμναση), ο Κώστας Παπανικολάου μένει εκτός δράσης για… τρίτο (κατ’ ουσία) αγώνα, καθώς έπαιξε λίγο στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, μέχρι να τραυματιστεί στο γόνατο, απείχε της συνάντησης με τη Μακάμπι κι είναι νοκ άουτ από τον αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν ρισκάρει ενδεχόμενο μεγαλύτερης ζημιάς, ειδικά από τη στιγμή που το πρόβλημα είναι στο γόνατο, εξαιρετικά ευαίσθητο σημείο για έναν αθλητή. Ο Κεμζούρα θα παίξει με αυτούς που είναι 100% έτοιμοι, άλλωστε οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μια εβδομάδα αποχής από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, οπότε είναι λογικό να μην πιεστεί.

Ζητούμενο παραμένει η ένταξη των δύο νεοφερμένων στο παιχνίδι, τα ταχύρρυθμα στον Ριντ, να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση ο Ρότσεστι, ενώ ξεχωριστό κομμάτι είναι η βελτίωση της εικόνας του Μιλουτίνοφ, ο οποίος όταν άρχισε να ανεβάζει στροφές, αντιμετώπισε το πρόβλημα της γαστρεντερίτιδας, που τον πήγε πάλι πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ