Κορίτσι το έκτο παιδί του Βασίλη Σπανούλη!

Κορίτσι το έκτο παιδί του Βασίλη Σπανούλη!

Η… ισορροπία έρχεται για την οικογένεια του Σπανούλη, καθώς το παιδί που περιμένει η Ολυμπία Χομψονίδου είναι κορίτσι και το… σκορ γίνεται 3-3

Κάθε άνθρωπος, άρα και κάθε αθλητής, αναζητά την απόλυτη… ισορροπία. Στην οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη αυτή η «ισορροπία» έρχεται και σε αριθμούς, καθώς το παιδί που κυοφορεί η Ολυμπία Χομψονίδου θα είναι κορίτσι, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω ΜΚΔ. Έτσι τα τρία αγόρια θα έχουν… απέναντί τους τρία κορίτσια κι αριθμητικά υπάρχει «ισοπαλία».

Βεβαίως, όλα αυτά έχουν μηδαμινή σημασία, να έρθει με το καλό και να το δουν (όπως και τα υπόλοιπα) όπως εκείνοι θέλουν. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο ίδιος ο Σπανούλης επιθυμεί την ισοπαλία, ή θα κάνει κι άλλη προσπάθεια, να ανακτήσουν οι… άντρες του σπιτιού την αριθμητική υπεροχή.

Εντάξει, μην του πείτε ότι το γράψαμε. Μάλλον δεν θα θελήσει να συνεχίσει την παραγωγική διαδικασία, αν και από την προηγούμενη εγκυμοσύνη πίστευε ότι ολοκληρώθηκε η οικογενειακή του γαλήνη, να όμως που χωράει κι άλλη ευτυχία. Οπότε ας αφήσουμε ανοιχτό το θέμα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ