Κόνιαρης: «Δεν φταίνε κάποιοι, φταίμε όλοι»

Κόνιαρης: «Δεν φταίνε κάποιοι, φταίμε όλοι»

Ο Αντώνης Κόνιαρης ήταν ίσως το μοναδικό κέρδος από τον αγώνα κόντρα στην Εφές. Δεν κρύφτηκε στο γήπεδο, δεν κρύφτηκε και στις δηλώσεις.

Το λέει η καρδούλα του. Σκληρός, όσο λίγοι στην άμυνα, παίζει με μυαλό κι όταν χάνεται είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό, καθώς είναι σκάρτα 23 ετών και περπατά τα πρώτα του βήματα στην Ευρωλίγκα.

Ο Αντώνης Κόνιαρης πήρε την ευθύνη, είχε ενεργό συμμετοχή κι είναι (ίσως) το μεγαλύτερο κέρδος από την ως τώρα αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού.

«Το δεύτερο δεκάλεπτο έφταιξε. Κυνηγούσαμε σε όλο το παιχνίδι μετά. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε την άμυνα που θέλαμε να έχουμε σε όλο το ματς, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να θυμάμαι τι λάθη κάναμε, αλλά σίγουρα κάναμε πολλά για να χάσουμε. Δεν είναι μόνο η περιφερειακή άμυνα. Δεν φταίνε μόνο οι κοντοί, ή οι ψηλοί. Είναι ομαδική άμυνα και δεν μπορούμε να δώσουμε ευθύνη σε κάποιον» δήλωσε.

Ο Κόνιαρης μαθαίνει μέσα από τις ήττες, είτε αυτές είναι αποτέλεσμα αγώνα, είτε αυτές είναι σε φάσεις ένας εναντίον ενός. Κι είναι ένας παίκτης στον οποίο επένδυσε ο Ολυμπιακός, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί νέοι Έλληνες παίκτες πρώτης γραμμής κι ειδικά στη θέση του πόιντ γκαρντ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ως εκ τούτου, γι’ αυτόν βραδιές όπως η…. χθεσινή είναι διδακτικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ