Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα 86-93 (pics)

Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα 86-93 (pics)

Για 40 λεπτά η Ζαλγκίρις έμοιαζε με τον… σκύλο που κυνηγά ένα λουκάνικο, το οποίο δεν μπορεί να φτάσει και η Μπαρτσελόνα πήρε (δύσκολα) τη νίκη.

Τι κι αν ο Πέσιτς είναι… ξένο σώμα. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μπορεί να μην είχαν ιδιαίτερη στοχοπροσήλωση στην άμυνα, μπορεί να μην έπαιξαν το πιο ορθολογικό μπάσκετ, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να φύγουν με τη νίκη από το Κάουνας, επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 86-93.

Αν αναζητήσει κανείς το γιατί επικράτησαν οι «μπλαουγκράνα» δεν έχει παρά να δει το ρόστερ της. Ο Χίγκινς είναι αυτό που λέμε «ό,τι πληρώνεις παίρνεις». Με 27 πόντους και διαστημική εμφάνιση, πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του και τους πήγε μέχρι τη νίκη.

Σούταρε εννέα σουτ και τέσσερις βολές κι έχασε μόνο ένα δίποντο! Από κοντά κι ο πολύς Μίροτιτς (της αυτής κατηγορίας) με 24 πόντους και 12/12 βολές, ενώ ο Ντιλέινι είχε 7 πόντους κι ισάριθμες ασίστ. Άρα κι αυτός κινήθηκε ως προσφορά σε ανάλογα επίπεδα. Η απλή μέθοδος των τριών για την «Μπάρτσα».

Η Ζαλγκίρις στάθηκε πολύ καλά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Ουόλκαπ σκόραρε και πάσαρε, ο Μιλάκνις έκανε το κάτι τις του, ο Λεντέι συνεχίζει με τις εμφανίσεις του να εκνευρίζει τους απανταχού φίλους του Ολυμπιακού (πέρυσι, ρε παλικάρι γιατί δεν τα έκανες;), ο Γκριγκόνις ήταν παράγοντας του ματς, ο Λαντάλε πρόσθεσε πόντους, αλλά η… σούμα δεν έφτανε τη… σοδειά των Καταλανών, που έφυγαν με αποτέλεσμα από τη Λιθουανία.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 40-47, 61-66, 86-93.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ