Λάσο: «Έχω άλλα πράγματα να ξεπεράσω στη ζωή μου από τον Μίροτιτς»

Λάσο: «Έχω άλλα πράγματα να ξεπεράσω στη ζωή μου από τον Μίροτιτς»

Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε με τον δικό του τρόπο την επιστροφή του Μίροτιτς στην έδρα της πρώην ομάδας του, λίγο πριν την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης- Μπαρτσελόνα (14/11, 22:00) για την Euroleague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague και στο επίκεντρο, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται η επιστροφή του Μίροτιτς στην έδρα της πρώην ομάδας του.

Ο Ισπανός φόργουορντ μάλιστα τις προηγούμενες μέρες άφησε υπονοούμενα για την πρώην ομάδα του, λέγοντας πως κάποιοι δεν έχουν ξεπεράσει την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε τις δηλώσεις του Μίροτιτς, τονίζοντας ότι έχει καλύτερα πράγματα να ασχοληθεί.

«Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ξεπεράσω στη ζωή μου από την μεταγραφή του Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα. Στην καριέρα μου έχω βρεθεί σε διάφορες ομάδες και πάντα είμαι αφοσιωμένος στους δικούς μου παίκτες και όχι στους αντιπάλους.

Ο Μίροτιτς είναι ένας σπουδαίος παίκτες, το ξέρετε κι εσείς κι εγώ. Νοιάζομαι όμως για άλλα πράγματα και για άλλους παίκτες επίσης».

Συνεχίζοντας, ο κόουτς της Ρεάλ τόνισε: «Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πολλούς παίκτες με ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι, όπως ο Ντιλέινι, ο Χίγκινς, ο Ντέιβις, ο Αμπρίνες και άλλοι.

Είναι ομάδα με πολύ βαθύ ρόστερ και μπορεί να φανεί πολύ επικίνδυνη. Πρέπει αμυντικά να είμαστε σε υψηλό επίπεδο, ώστε να την περιορίσουμε».

«Πάντα τα ματς ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες είναι ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι τόσο κομβικό. Αν για παράδειγμα κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα και χάσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς, τότε δεν θα έχουμε μπει στα πλέι οφ. Είναι απλώς ένα από τα 34 παιχνίδια της κανονικής περιόδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ