Ρενέσες: «Ξεπεράσαμε και τις απουσίες»

Ρενέσες: «Ξεπεράσαμε και τις απουσίες»

Ο Αΐτο Ρενέσες τόνισε ότι οι παίκτες της Άλμπα Βερολίνου πήραν τη ριμπάουντ και αυτό τους έδωσε το προβάδισμα για το διπλό. Χαρούμενοι δήλωσαν οι Σίκμα και Χέρμανσον.

Στη συμβολή που είχαν τα ριμπάουντ στη νίκη της Άλμπα, εστίασε ο Αΐτο Ρενέσες. Ο Ισπανός προπονητής εξήγησε ότι οι παίκτες του είχαν διάρκεια στην απόδοση τους και για αυτό πήραν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Μάθαμε πολλά πράγματα σήμερα. Είναι σημαντικό να παίρνεις τα ριμπάουντ, να είσαι καλός τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά. Καταφέραμε να παίξουμε καλά και στα σαράντα λεπτά και στις παρατάσεις, έχω ξεχάσει πόσες είναι.

Είναι σημαντικό γιατί είχαμε πίστη στην ομάδα και αυτή η νίκη μας όπως και αυτές στο πρωτάθλημα μας κάνει καλό για τη συνέχεια. Αν και είχαμε απουσίες οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και καταφέραμε να πάρουμε μεγάλη νίκη».

«Ήταν ένα απίθανο παιχνίδι σε μια καυτή ατμόσφαιρα, παιξαμέ πολύ καλά πιστεύαμε ο ένας στον άλλον και καταφέραμε να νικήσουμε. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη, το αξίζαμε».

Από την πλευρά του, ο Ματίας Χέρμανσον σχολίασε:

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και περιορίσαμε τον Καλάθη όπως και μπροστά παίξαμε καλά. Μας λείπουν αρκετοί παίκτες αλλά, παλέψαμε ο ένας για τον άλλο και σήμερα είναι μια ομαδική νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ