ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε 88-70

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε 88-70

Δύο πρώην… δικοί μας, ο Τζέιμς κι ο Στρέλνιεκς, οδήγησαν την ΤΣΣΚΑ σε άνετη επικράτηση επί της Φενέρμπαχτσε, που γι’ άλλο ένα ματς ήταν σκιά του εαυτού της.

Έχουμε γράψει κατά καιρούς για την κόντρα του «μαθητή» με τον «δάσκαλο», έχουμε συνηθίσει γι’ αγώνες που κρίνονταν στον πόντο, όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβη στη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ, με… ένδυμα περιπάτου, δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, με περιορισμένη αντίσταση, ξεπέρασε το εμπόδιο της Φερνέρμπαχτε, που βρίσκεται σε βαθιά κρίση, όπως δείχνει το τελικό 88-70.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε δύο «Έλληνες» σε τρομερή βραδιά. Ο Μάικ Τζέιμς και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, έδωσαν μοναδικό σόου. Ο Αμερικανός σκόραρε 31 πόντους (σε 30.23’’), έχοντας 2/4 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 9/9 βολές, ενώ ο Λετονός (έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ) σταμάτησε στους 23 πόντους, με 4/6 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 3/3 βολές. Αυτοί είναι που πήραν από το χέρι τους υπόλοιπους και τους πήγαν με ασφάλεια σε έναν… μικρό θρίαμβο.

Ο Κώστας Σλούκας προσπαθούσε παρέα με τον Ντέρικ Ουίλιαμς να κρατήσουν ζωντανή τη Φενέρμπαχτσε, όμως οι υπόλοιποι ήταν σε… άλλο γήπεδο. Ο Ομπράντοβιτς μοιάζει να έχει χάσει το παιχνίδι, υπήρχαν στιγμές που απλά παρακολουθούσε την ομάδα του να παραπαίει. Κι αν στο πρώτο μισό συμμετείχε στον αγώνα, στη συνέχεια απλά παρακολουθούσε το ρωσικό κρεσέντο.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 39-34, 64-49, 88-70.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ