Βαλένθια – Μπάγερν Μονάχου 82-56

Βαλένθια – Μπάγερν Μονάχου 82-56

Η Βαλένθια, νικώντας την Μπάγερν με 82-56, έδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος στη φετινή Ευρωλίγκα.

Πολλοί θεώρησαν ότι είναι η… σταχτοπούτα της παρέας, αλλά κανείς δεν ρώτησε τους παίκτες της Βαλένθια αν αποδέχονται αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Η απάντηση ήταν αποστομωτική, καθώς με σπουδαία εμφάνιση διέλυσαν την Μπάγερν (82-56), πετυχαίνοντας 20+ πόντους σε κάθε δεκάλεπτο (εξαίρεση το δεύτερο, που σταμάτησαν στους 19). Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κατέβασαν πολύ χαμηλά την επιθετική παραγωγικότητα των Γερμανών, μετατρέποντας σε περίπατο το ντέρμπι.

Αν στις τρεις πρώτες περιόδους οι Γερμανοί υπήρχαν στο γήπεδο, στην τέταρτη εξαφανίστηκαν κι η ήττα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν τον Μαρίνκοβιτς σε καταπλητική βραδιά, τον Μότουμ να αποδεικνύει πόσο καλός σουτέρ είναι, τον Ντούμπλιεβιτς και τον Βίβες να τελειώνουν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. Ήταν ομάδα, αν κι όλα αυτά δεν έλεγαν τίποτα, μπροστά στη σπουδαία άμυνα που έπαιξαν.

Οι φιλοξενούμενοι είναι λες και είχαν πάρει διαζύγιο με το καλάθι. Λούτσιτς και Λο τέλειωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων τη συνάντηση, αλλά οι 56 πόντοι μαρτυρούν πόσο κακή ήταν η εμφάνιση της ομάδας του Μονάχου, για να επιστρέψει και πάλι το δίλημμα αν είναι η επίθεση κακή, ή άμυνα πολύ καλή. Σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν την τελευταία στροφή του αγώνα, καθώς σε 10 λεπτά πέτυχαν μόλις 9 πόντους, ενώ δέχθηκαν 23.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 39-29, 59-47, 82-56.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ