Παπαπέτρου: «Παίξαμε ενωμένοι, σαν μια γροθιά»

Παπαπέτρου: «Παίξαμε ενωμένοι, σαν μια γροθιά»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Στα λάθη που υπέπεσε ο Παναθηναϊκός εστίασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, παρά τη μεγάλη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο φόργουορντ του Τριφυλλιού υποστήριξε ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και δεν λύγισε από τα αρνητικά γεγονότα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Είναι υπέροχο να κλείνουμε έτσι ένα παιχνίδι. Είχαμε πολλές δυσκολίες αυτή την εβδομάδα. Είχαμε νέο προπονητή και ήταν δύσκολο για την ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη και έτοιμη. Παίξαμε σαν μία γροθιά, μείναμε ενωμένοι. Δεν το κάναμε αυτό σε προηγούμενα ματς, το κάναμε όμως τώρα. Αφήσαμε την ψυχή μας στο παρκέ και καταφέραμε να κερδίσουμε.

Δεν μπορείς ποτέ να χαλαρώσεις απέναντί τους. Το ξέραμε και κάναμε κάποια λάθη στο τέλος. Προφανώς έχουν μερικούς σπουδαίους παίκτες που πήραν μεγάλα σουτ. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και σταθεροί. Δεν πληρώσαμε τα λάθη μας σήμερα, αλλά αυτό έγινε στο παρελθόν, μπορεί να γίνει και στο μέλλον. Πρέπει να είμαστε συνεπείς, τώρα παλέψαμε περισσότερο και στην άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά για 36-37 λεπτά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ