Ρεάλ – Χίμκι 104-76

Ρεάλ – Χίμκι 104-76

Το δίδυμο του κοντού (Καμπάτσο) και του ψηλού (Ταβάρες) οδήγησε τη Ρεάλ σε άνετη επικράτηση. MVP ο Ράντολφ, που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι

Όταν μια ομάδα του επιπέδου της Ρεάλ βρεθεί σε καλή βραδιά, τότε λίγοι αντίπαλοι (ακόμα και στην Ευρωλίγκα) μπορεί να την κοιτάξουν στα μάτια. Η παρέα του Λάσο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Χίμκι και με υψηλής ποιότητας μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ, χρειάστηκε 30 λεπτά για να τη διαλύσει. Παρότι… έσβησε στην τέταρτη περίοδο, το ταμπλό έγραψε 104-76.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τρία πρώτα δεκάλεπτα οι Μαδριλένοι πέτυχαν 31, 34 και 27 πόντους, φτάνοντας στους 92, τη στιγμή που είχαν δεχθεί μόλις 56. Στο τελευταίο και διαδικαστικού χαρακτήρα 10λεπτο, έμειναν στο 12-20, επιτρέποντας στους Ρώσους να αμβλύνουν τις σε βάρος τους εντυπώσεις.

Με τον Ράντολφ να κάνει φοβερό παιχνίδι, το δίδυμο Καμπάτσο – Ταβάρες να προσφέρει λύσεις από τις δύο νευραλγικές θέσεις του πόιντ γκαρντ και του σέντερ, τον Μίκι να είναι εξαιρετικός, τον Ντεκ να προσφέρει πόντους και λύσεις και τον Κάρολ να έχει άλλη μια νύχτα στη δουλειά, τα είχαν όλα και με το παραπάνω.

Η Χίμκι βρέθηκε σε… περιδίνηση. Κλασικός ο Σβέντ, προσπάθησε ο Κράμερ, κάτι έκανε ο Γκιλ, διψήφιος ο Έβανς, αλλά όλα αυτά δίχως να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση, περισσότερο όταν τα πάντα είχαν κριθεί και με τρόπο… σκληρό για τους παίκτες του Κουρτινάιτις.

Τα δεκάλεπτα: 31-25, 65-42, 92-56, 104-76.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ