Βαλένθια – Ζενίτ 94-90

Βαλένθια – Ζενίτ 94-90

Κανείς δεν θέλει να είναι… ουραγός κι η Βαλένθια επικράτησε της Ζενίτ, στην αναμέτρηση των ομάδων, που παλεύουν για να… παλεύουν

Κανένας αγώνας δεν είναι… χαμένος, παρά μόνο αυτός που δεν δίνουμε. Βαλένθια και Ζενίτ δεν ελπίζουν σε πρόκριση στους «8», αλλά μόνο παρείσακτοι δεν νιώθουν στην Ευρωλίγκα. Άλλωστε, ήδη έχουν πείσει άπαντες ότι δεν μπορούν να τις υποτιμήσουν. Στη μεταξύ τους συνάντηση οι Ρώσοι είχαν το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά οι Ισπανοί κράτησαν τη χαρά δική τους και με ένα απίστευτο ντεμαράζ έφτασαν στη νίκη (94-90).

Η Βαλένθια πέτυχε 37 πόντους στην τελευταία περίοδο (!), έχοντας πρωταγωνιστές τους Λόιντ και Αμπάλντε, ενώ καθοριστική ήταν κι η συμβολή του Ντούμπλιεβιτς, ο οποίος μπορεί να πέτυχε 8 πόντους, αλλά μάζεψε κι 11 ριμπάουντ. Οι γηπεδούχοι τέλειωσαν το ματς με 47.2% στα δίποντα, αλλά 55.2% στα τρίποντα!

Στην αντίπερα όχθη ο Τόμας με τον Ρένφρο σήκωσαν στην πλάτη τους την επίθεση. Βοήθησε ο Αμπρομάιτις, ο Αγιόν είναι σταθερή αξία, αλλά η καθίζηση στην τελευταία στροφή του αγώνα δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν μια εκτός έδρας επιτυχία.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 33-38, 57-63, 94-90.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ