Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Μεγάλη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός για την ένατη αγωνιστική της Euroleague κόντρα στην Ζαλγίκρις με 86-85 και μπήκε στην οκτάδα αντίθετα με τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε από την Μπάγερν στο Μόναχο με 85-82 κι έμεινε στην 13η θέση. Στην κορυφή Εφές και Αρμάνι.

Μία νίκη και μία ήττα περιλάμβανε το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής για τις ελληνικές ομάδες στην Euroleague. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 86-85 της Ζαλγκίρις στην Λιθουανία κι επέστρεψε στις νίκες ανεβαίνοντας μάλιστα στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μόναχο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς έχασαν τελικά με 85-82 από την Μπάγερν κι έπεσαν στην 13η θέση. Πλέον οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Γερμανία για το ματς με την Μπάγερν την Παρασκευή (22/11) ενώ οι Πειραιώτες στο Βερολίνο όπου θα αντιμετωπίσουν την Άλμπα την Πέμπτη (21/11).

Στην κορυφή παρέμειναν οι Εφές και Αρμάνι που επικράτησαν των Βιλερμπάν και Μακάμπι αντίστοιχα ενώ στα υπόλοιπα ματς σαρωτική ήταν η Ρεάλ κόντρα στην Χίμκι ενώ νικηφόρα συνέχισαν Άλμπα και Βαλένθια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ζαλγκίρις-Παναθηναικός 85-86

Άλμπα Β.-Ερυθρός Αστέρας 93-80

Μπάγερν Μ.-Ολυμπιακός 85-82

Βιλερμπάν-Αναντολού Εφές 84-90

Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τ.Α. 92-88

Ρεάλ Μ.-Χίμκι 104-76

Βαλένθια-Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 94-90

20/11

Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε

Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ