Παναθηναϊκός : Να «πατήσει» γερά στην οκτάδα

Παναθηναϊκός : Να «πατήσει» γερά στην οκτάδα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Μόναχο την Μπάγερν και έχει ως στόχο το διπλό που θα τον βάλει δυνατά στο «κόλπο» της οκτάδας.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπάγερν (21:30) για την 10η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι πράσινοι ψάχνουν την 2η σερί εκτός έδρας νίκη προκειμένου να διατηρηθούν εντός 8αδας, αλλά και να «πατήσουν» ακόμα πιο γερά στις θέσεις που δίνουν την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια καλή εμφάνιση στη Λιθουανία, ενδιάμεσα «έσκασε» και η είδηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρικ Πιτίνο και η ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο είναι στα ύψη.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Γιώργος Βόβορας στο πιθανότατα τελευταίο του παιχνίδι ως πρώτος προπονητής, απέναντι μάλιστα σε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, που πριν από τρία βράδια νίκησε στο ίδιο γήπεδο τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς, ενώ και η Μπάγερν θα παραταχθεί πάνοπλη με στόχο το 2/2 κόντρα στις ελληνικές ομάδες στη δεύτερη «διαβολοβδομάδα».

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζουν το Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ και το Μπαρτσελόνα – Μακάμπι, σε δυο ματς που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μπάγερν – Παναθηναϊκός 21:30
Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε 21:45
Μπαρτσελόνα – Μακάμπι 22:00
Μπασκόνια – Ζενίτ 22:00
Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ