Πιτίνο: «Μου έλειψαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε τον Γιάννη στο προολυμπιακό»

Πιτίνο: «Μου έλειψαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε τον Γιάννη στο προολυμπιακό»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού τόνισε πως του έλειψαν οι οπαδοί της ομάδας, ενώ ανέφερε πως δεν ξέρει αν ο Γιάννης συμμετάσχει στο προλυμπιακό τουρνουά.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (28/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια για την ενδέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, στην επανεμφάνιση του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της ομάδας.

Στη σημερινή media day των πρασίνων, ο Πιτίνο αναφέρθηκε στην Μπασκόνια, στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, αλλά και στον αντικαπνιστικό νόμο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κλήρωση του προολυμπιακού τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:

«Η Μπασκόνια είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες επιθετικά στην Εuroleague. Παίζει πολύ με το 4άρι της (Σενγκέλια), που είναι υποψήφιος MVP. Έχει επίσης τον Στάουσκας, που είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης. Οι ομάδες αντιμετωπίζουν τον Σενγκέλια με βοήθειες κι αυτό του επιτρέπει να βρει τους ελεύθερους συμπαίκτες του».

Για τον αντικαπνιστικό νόμο: «Θέλω οι Έλληνες να έχουν μία μεγάλη ζωή γεμάτη υγεία. Επίσης, να τους μένει φωνή ακόμη και μετά το τέλος των αγώνων (γέλιο)».

Για το πώς νιώθει που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ: «Μου έλειψαν οι οπαδοί της ομάδας. Έχω πει ότι μου θυμίζουν αυτούς του Κεντάκι. Ακολουθούν την ομάδα και εκτός έδρας. Το αυριανό παιχνίδι κρύβει παγίδες γιατί προερχόμαστε από δύο νίκες που έχουν φέρει ενθουσιασμό. Εμείς με την ανάλυση των όσων πρέπει να κάνουμε, θα πρέπει να αποφύγουμε τις παγίδες. Μόνο η Μακάμπι κατάφερε να περιορίσει το ταλέντο της Μπασκόνια που είναι σπουδαίο».

Για την κλήρωση του προολυμπιακού: «Ο Καναδάς έχει το πλεονέκτημα πως θα παίξει στην έδρα του, έχει τους πιο ποιοτικούς παίκτες μετά από την Team USA. Στη Βικτόρια υπάρχουν πολλοί Έλληνες και ελπίζουμε πως θα έρθουν κοντά μας για να μας υποστηρίξουν, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε μαζί μας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πολλά θα εξαρτηθούν από εκείνον και από το πρόγραμμά του στο ΝΒΑ.

Αν οι Μπακς φτάσουν μέχρι το τέλος, δεν θα είναι μαζί μας και έτσι θα πρέπει να ανεβούμε ένα βουνό που θα είναι ακόμα ψηλότερο. Θα φτιάξουμε σίγουρα μια καλή ομάδα, στην οποία έχω εμπιστοσύνη. Θα πάμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ