Ο Τίμα «πυροβολεί» τo καλάθι της Φενέρ με 24 πόντους στο ημίχρονο (vid)

Ο Τίμα «πυροβολεί» τo καλάθι της Φενέρ με 24 πόντους στο ημίχρονο (vid)

Ο Γιάνις Τίμα πήρε το «όπλο» του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Χίμκι με την Φενέρμπαχτσε, με τον Λετονό φόργουορντ να πετυχαίνει 24 από τους 49 πόντους της ομάδας του.

Ο Γιάνις Τίμα κάνει απίθανα με την Χίμκι, αλλά απέναντι στην Φενέρμπαχτσε το…τερμάτισε. Ο Λεττονός «μπόμπερ» σημείωσε 24 πόντους στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε, μπαίνοντας στα παπούτσια του απόντα Αλεξέι Σβεντ.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού βρέθηκε στο παρκέ για 18:04 στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας 24 πόντους, με 3/3 δίποντα, 5/10 τρίποντα και 3/3 βολές, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, συγκεντρώνοντας 21 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ουδείς παίκτης της Χίμκι είχε περισσότερους από οκτώ πόντους (τόσους πέτυχε ο Άντονι Γκιλ). Επίσης πέτυχε τους μισούς πόντους για λογαριασμό της ομάδας του στο ημίχρονο (24 από τους 49).

Για την ιστορία, ο Τίμα ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του που είναι οι 24 πόντοι, στην αναμέτρηση της Μπασκόνια με την Ουνικάχα Μάλαγα στις 7 Δεκεμβρίου του 2017.
H ανάρτηση της Euroleague:

https://twitter.com/EuroLeague/status/1200120202349944833

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ