Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βιλερμπάν 93-62

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βιλερμπάν 93-62

Άλλο ένα σόου από τη Μακάμπι, που σκόρπισε τη Βιλερμπάν, σκοράροντας πάνω από 20 πόντους σε κάθε περίοδο και παίζοντας σπουδαία άμυνα.

Εντάξει, δεν είναι κριτήριο το ματς με τη Βιλερμπάν, αλλά ποιο θα είναι το κριτήριο για τη Μακάμπι; Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει φτιάξει ομαδάρα, που παίζει εξίσου καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου και φτάνει στις νίκες με κυριαρχικό τρόπο. Αν δεν θέλετε να το αναλύσετε, διαβάζετε απλά το σκορ (93-62) κι έχετε όλη την εικόνα.

Αν υπάρχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο από αυτή την αναμέτρηση είναι η διακύμανση του σκορ. Η Μακάμπι πέτυχε 20, 23, 24 και 26 πόντους ανά περίοδο, ήτοι είχε διαρκώς αυξανόμενη παραγωγικότητα, κρατώντας σε όλα τα δεκάλεπτα το +20. Αντίθετα, στην άμυνα δεν δέχθηκε περισσότερους από 17 πόντους σε ένα 20λεπτο, οπότε ήταν δεδομένο ότι θα φτάσει σε άνετη επικράτηση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πρέπει να πιστωθεί (κι αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο) ότι μια ομάδα που είχε κάνει σημαία το yolo μπάσκετ, έβαλε αρχές και την έκανε Ομάδα. Διψήφιος ο Ουιλμπέκιν, με 9 πόντους κι 6 ριμπάουντ τέλειωσε το ματς ο Ασί, στους 9 ο Κολιάρο, στους 13 ο Ουόλτερς, στους 16 ο Κοέν, στους 11 ο Ζούσμαν. Βάλτε να πάνε.

Η Βιλερμπάν είναι σαν να μην πήγε στο Τελ Αβίβ. Κανείς δεν κατόρθωσε να σταθεί, απέναντι στην καταιγίδα της Μακάμπι, οι Γάλλοι πήραν το πιο… σκληρό φετινό τους μάθημα.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 43-34, 67-47, 93-62.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ