Ανατολού Εφές-Μπάγερν Μονάχου 104-75

Ανατολού Εφές-Μπάγερν Μονάχου 104-75

Σε ρυθμούς Σέιν Λάρκιν… χορεύει όλη η Κωνσταντινούπολη. Μια ομάδα μόνος του ο Αμερικανός, εξέθεσε την άμυνα της Μπάγερν

Θυμόσαστε τη διαφήμιση με το αρκουδάκι και γνωστή μάρκα μπαταριών; Εκεί που σταματούσαν όλα τα άλλα, εκείνο συνέχιζε; Ε, αν γυρνούσαν το… ριμέικ της διαφήμισης μπορούσαν να βάλουν πρωταγωνιστή τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος έκανε όργια κι οδήγησε εκ του ασφαλούς την Αναντολού Εφές σε άνετη επικράτηση επί της Μπάγερν Μονάχου με 104-75.

Οι αριθμοί τρελάθηκαν! Και πώς να μην τρελαθούν, όταν ο Λάρκιν έμοιαζε να έχει… σύνδεση wi-fi με το αντίπαλο καλάθι; Ο Αμερικανός πέτυχε 49 από τους 104 πόντους της ομάδας του! Ναι, καλά διαβάσατε. Και το έκανε με την απόλυτη οικονομία, μοιράζοντας και 5 ασίστ. Όλα αυτά χωρίς να παίξει πάρα πολύ (31 λεπτά συμμετοχής). Τι άλλο να κάνει; Αν έψηνε και καφέ θα ήταν πολυμηχάνημα.

Είναι τέτοιο το βάθος που έχει η Εφές, που νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την Μπάγερν, παρότι ο εξαιρετικός στα προηγούμενα ματς Μίτσιτς είχε μια από τις χειρότερες φετινές του βραδιές, μένοντας άποντος, με μόλις 4 σουτ, κανένα από τα οποία δεν βρήκε στόχο. Πλάις, Σανλί και Άντερσον συνέδραμαν τον MVP Λάρκιν.

Οι Γερμανοί πήραν σκορ από τον Λούτσιτς, το πάλεψε κι ο Μπαρτέλ, όμως ήταν αδύνατον να περιορίσουν τον Λάρκιν κι υποτάχθηκαν στη μοίρα τους.

Τα δεκάλεπτα: 30-22, 57-40, 76-58, 104-75.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ