Πρίντεζης: «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας για κάποια θέματα»

Πρίντεζης: «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας για κάποια θέματα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλαν στην ΕΟΚ μαζί με τους Κώστα Παπανικολάου και Αντώνη Κόνιαρη και εξήγησε την ενέργεια τους, ενώ σχολίασε και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι.

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης τάραξαν τα… νερά στο ελληνικό μπάσκετ με την επιστολή που έστειλαν στην ΕΟΚ για την παράλληλη εργασία του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική. Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι, ο Πρίντεζης εξήγησε γιατί αυτός και οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να αντιδράσουν με τέτοιο τρόπο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίντεζη:

«Κακώς βγήκε προς τα έξω, ήταν μία προσωπική επιλογή των παικτών μέσω της ομάδας. Ουσιαστικά εκφράζουμε μία δυσαρέσκεια για κάποια θέματα, τίποτα παραπάνω. Κανένας από εμάς δεν έχει γυρίσει την πλάτη του στην Εθνική. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός, να έχω την υγεία μου και να παίξω ξανά εκεί. Είναι κάποιες δύσκολες καταστάσεις… Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι κανένας μας δεν μπορεί να εκβιάσει, εγώ νιώθω πολύ λίγος για να κάνω κάτι τέτοιο. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παίξουμε ξανά στην Εθνική, την αγαπάμε όλοι πολύ».

Στη συνέχεια, ο Πρίντεζης αναφέρθηκε ξανά στην ανάγκη εύρεσης λύσης, λέγοντας: «Έγιναν στο παρελθόν κάποιες δηλώσεις του Προέδρου για τον μύθο του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Εγώ δεν το γνώριζα, δεν συνέχισε στην Εθνική μετά. Εγώ μπορώ να σου πω ότι εγώ και ο Κώστας βρεθήκαμε με τον Πιτίνο. Τον εκτιμάμε πολύ και χαρήκαμε όταν ανέλαβε την Εθνική. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παίξουμε».

Για τη νίκη επί της Αρμάνι, ο Πρίντεζης τόνισε: «Είμαστε βελτιωμένοι. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Δουλεύουμε αρκετά. Είναι μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Στην Ευρωλίγκα έχει αποδειχθεί ότι η χημεία μετράει περισσότερο από τα ρόστερ και τις μεταγραφές. Οι δύο προσθήκες κούμπωσαν τα κομμάτια που έλειπαν και προχωράμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ