Κεμζούρα: «Ο Καλάθης είναι το κλειδί της αναμέτρησης»

Κεμζούρα: «Ο Καλάθης είναι το κλειδί της αναμέτρησης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στον γκαρντ του Παναθηναϊκού και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του ενόψει της κόντρας στο ΟΑΚΑ.

Είναι το πρώτο ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο. Από την άλλη ο κόουτς Κεστούτις Κεμζούρα ήταν απολύτως ήρεμος για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας στην ανοιχτή προπόνηση των Ερυθρόλευκων την Πέμπτη στο ΣΕΦ, ότι η άμυνα στον Καλάθη και η επίθεση της ομάδας του θα είναι αυτά που θα κρίνουν την αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Εκτός και πριν από την τακτική και στρατηγική, σημασία σε αυτά τα παιχνίδια έχει η συγκέντρωση και η σκληράδα. Πάντα κάτι γίνεται σε τέτοια ματς, αλλά προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε αυτά που μπορώ να ελέγξω. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό μπάσκετ, όπως και εμείς.

Σκοράρουν και πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και να τους πάρουμε κάτι. Το παιχνίδι τους είναι αιφνιδιασμοί και γρήγορα πικ εν ρόλ. Θα έχει σημασία να τους σταματήσουμε σε αυτό το κομμάτι. Αν πάρουμε κακά σουτ, σουτ τα οποία θέλουν εκείνοι να πάρουμε, τότε θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να τρέξουν.

Θα παίξουμε συμπαγές μπάσκετ και θα πάρουμε καλά σουτ. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, όπως και εμείς. Δε θα πω κάτι νέο. Ο Νικ Καλάθης είναι κλειδί. Δημιουργεί και μπορεί να σκοράρει. Αλλά το βασικό είναι η δημιουργία του. Έχουν καλούς σκόρερ, αλλά αν κλείσουμε τον Καλάθη θα έχουμε καλές πιθανότητες.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τη μπάλα, να κάνουμε καλά σκριν και όχι κακές πάσες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ