Ριντ: Μέρος της προπόνησης και παίζεται η συμμετοχή του

Ριντ: Μέρος της προπόνησης και παίζεται η συμμετοχή του

Ο Αμερικανός σέντερ γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα αγωνιστεί

Καλύτερα νιώθει ο Γουίλι Ριντ και σίγουρα και ο Κεστούτις Κεμζούρα. Ο Αμερικανός σέντερ πέρασε την Πέμπτη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, αφήνοντας στο παρελθόν το ατομικό του πρόγραμμα.
Το σημαντικό είναι ότι έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης, χωρίς βέβαια να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.

Ο Αμερικανός σέντερ από ιατρικής άποψης είναι καλά και νιώθει έτοιμος να βοηθήσει. Το θέμα είναι ότι έχει μείνει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης και ο Κεστούτις Κεμζούρα βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλλημα. Να τον περάσει στην 12άδα ακόμα και ανέτοιμο αλλά να αφήσει έναν εκ των Τσέρι ή Βεζένκοφ εκτός ματς ή να πάει ως έχει και να μην ρισκάρει να διαφοροποιήσει την ομάδα του την τελευταία στιγμή;

Σε περίπτωση που επιλέξει την δεύτερη απόφαση, ο Ολυμπιακός μένει στο «5» με τον Μιλουτίνοφ και τον Ρούμπιτ, την ώρα που στο «4» θα είναι οι Πρίντεζης και Βεζένκοφ.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν ο Γουίλι Ριντ θα μπει στην 12άδα με το μόνο σίγουρο να είναι πως θα βρεθεί μαζί με τους συμπαίκτες του στην αποστολή για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ