Ρεάλ Μαδρίτης- Βαλένθια 111-99 (pics)

Ρεάλ Μαδρίτης- Βαλένθια 111-99 (pics)

Αναστέναξαν τα διχτάκια στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βαλένθια, όπου οι άμυνες πήγαν για… ύπνο. Συνολικά μπήκαν 210 πόντοι!

Οι Ισπανοί εδώ και χρόνια θέλουν να γίνουν το… ΝΒΑ της Ευρώπης κι είπαν να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν όσα βλέπουν, στις μεταμεσονύχτιες παραστάσεις, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Σ’ ένα ματς, που μάλλον δεν είχαμε σοβαρές αμφιβολίες για τον τελικό νικητή, πήραν φωτιά μπάλες και καλάθια, με τη Ρεάλ να νικά τη Βαλένθια με 111-99.

Και δεν παίρνουμε όρκο αν ο Λάσο θα πανηγυρίζει για τη συγκομιδή της ομάδας του, ή θα γκρινιάζει για την τρύπια της άμυνα.

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε παρά να προσεγγίσουμε κι εμείς το παιχνίδι, μέσω της επίθεσης, εκεί όπου ο Ράντολφ έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Ο Κοζέρ στα καλύτερά του, ο Κάρολ δεν χάνει τέτοια πάρτι, ο Τόμπκινς δεν περιμένει ιδιαίτερη πρόσκληση (δεν έχασε σουτ το παλικάρι). Ο Ταβάρες αν πάρει την μπάλα ξέρει να τελειώσει τη φάση, ο Μίκι έβαλε κι αυτός την υπογραφή του.

Α, μην φύγετε, γιατί σ’ αυτή τη Ρεάλ μαέστρος είναι ο Καμπάτσο. Με 8 πόντους έμοιαζε έως και να υπολείπεται των άλλων, αλλά υπάρχει κι ένα (κρατηθείτε) 17 στις ασίστ, για να εξηγήσει πώς έγιναν όλοι… σκόρερ. Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο. Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι η επιτομή του… σταρ τσέπης.

Οι παίκτες της Βαλένθια μπορούν να γράψουν στον λογαριασμό τους στο facebook «… περνάει καλά στη Μαδρίτη». Ή ακόμα κι είναι… ασφαλής στη Μαδρίτη, καθώς με τέτοια καταιγίδα πόντων, δεν έπαθαν και τίποτα.

Ο Λόιντ με 21 και μόλις ένα χαμένο σουτ, μάλλον πάει για σούπερ μεταγραφή το καλοκαίρι, ο Τίμπι στους 20, ο Ντούμπλιεβιτς σταθερά καλός κι η σταχτοπούτα ζει το δικό της παραμύθι, ακόμα κι όταν δεν έχει happy end.

Τα δεκάλεπτα: 30-29, 53-49, 80-70, 111-99.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ