Ζενίτ-Βιλερμπάν 75-70

Ζενίτ-Βιλερμπάν 75-70

Η ομάδα του Πλάθα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Βιλερμπάν, όμως επικράτησε με σκορ 75-70 στην Αγία Πετρούπολη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από 6 σερί ήττες.

Πιο δύσκολα από ότι περίμενε, νίκησε η Ζενίτ την Βιλερμπάν στην Αγία Πετρούπολη, με τους Ρώσους να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 75-70 για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Γάλλοι ήταν ανταγωνιστικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έμειναν κοντά στους γηπεδούχους, όμως στο τέλος μίλησαν οι μονάδες του Πλάθα και το παιχνίδι έγειρε προς την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Ζενίτ φέτος στην Ευρωλίγκα μετά από έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με την τελευταία να είναι στις 30 Οκτωβρίου στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις!

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Άλεξ Ρένφρο με 16 πόντους, ενώ για τον ακολούθησε ο Αγιόν με 14.

Ντέρμπι στην Αγία Πετρούπολη με το… καλημέρα, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και την Ζενίτ να προηγείται με βραχεία κεφαλή στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι, στους οποίους ο Ζουάν Πλάθα είναι με την πλάτη στον τοίχο, προηγήθηκαν με 17-15 στην πρώτη περίοδο, με το ματς να φτάνει στο 27-26, με πέντε λεπτά για το ημίχρονο.
Οι Γάλλοι από την μεριά τους ήταν πιο ομαδικοί και πέρασαν μπροστά στο 20λεπτο με έξι πόντους (30-36).

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ρένφρο βοήθησε σε αυτό το διάστημα και με επιμέρους 22-7, προσπέρασαν με 52-43 με τρίποντο του Πονίτκα!
Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε στο 53-49 για τη Ζενίτ, με την Βιλερμπάν να μην καταθέτει τα όπλα και να ισοφαρίζει 60-60 με τον Νουά (33′).

Οι Ρώσοι είχαν «ζεστούς» τους Αμπρομάιτις και Χόλινς και προηγήθηκαν με 68-67, με τον Τόμας να δίνει ανάσα πέντε πόντων στην ομάδα του (72-67). Η Βιλερμπάν δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς και δέχθηκε την 7η της ήττα στην φετινή Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 30-36, 53-49, 75-70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ