Την Τρίτη η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο CAS

Την Τρίτη η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο CAS

Την Τρίτη (10/12) θα εκδικαστεί η υπόθεση προσφυγής του Ολυμπιακού κατά του Παναθηναϊκού για το non paper, που υποστηρίζουν οι ερυθρόλευκοι πως υπήρξε.

Αύριο Τρίτη (10/12) θα εκδικαστεί στο CAS η προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός εναντίον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το περσινό ντέρμπι «αιωνίων» για την Ευρωλίγκα.

Οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως υπήρξε, μετά το ματς της 9ης Νοεμβρίου 2018, ένα non paper με συκοφαντικούς ισχυρισμούς για απόπειρα δωροδοκία των διαιτητών της αναμέτρησης, που αποτελούταν από τους Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Γιάκομπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία), από τον Ολυμπιακό.

Το διαιτητικό τρίο του αγώνα, είχε γράψει στο φύλλο αγώνα πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε επιτεθεί φραστικά εναντίον τους λέγοντας πως «τα ξέρουμε όλα. Ξέρουμε πως ποντάρατε 20.000 ευρώ, τόσο ο Πολωνός όσο και ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα τα στείλουμε όλα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς».

Ο Ολυμπιακός ζητάει την τιμωρία του Παναθηναϊκού για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ έχει προσκομίσει και δημοσιεύματα με τη διαρροή για να υποστηρίξει την εκδοχή του.

Από τη μεριά τους, οι πράσινοι τονίζουν πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοια δήλωση ή τοποθέτηση και έχουν προσφύγει και εκείνοι στα δικαστήρια ζητώντας και αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ