Φεύγει από την Κίνα και ψάχνει Ευρωλίγκα ο Τζάκσον

Φεύγει από την Κίνα και ψάχνει Ευρωλίγκα ο Τζάκσον

Οι απανταχού λάτρεις των σεναρίων έχουν την τιμητική τους, καθώς ο Άαρον Τζάκσον επιστρέφει στην Ευρώπη και ψάχνει μπασκετική στέγη

Το όνομά του έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Περισσότερες από μία φορές. Ο Άαρον Τζάκσον φαίνεται πως θα γυρίσει στη «γηραιά» ήπειρο, καθώς η Ζεχγιάνγκ βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ. Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ, στα 33 του, έκανε πράγματα (16.6 πόντοι, 10.7 ασίστ και 3.4 ριμπάουντ, οι μέσοι όροι του), αλλά φαίνεται ότι οι Κινέζοι έψαχναν κάτι διαφορετικό. Το θέμα μας, όμως, δεν είναι τι θα κάνει η κινεζική ομάδα, αλλά ο Αμερικανός παίκτης.

Ο Τζάκσον ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, θεωρώντας πως με το βιογραφικό που έχει θα βρει εύκολα δουλειά στην Ευρωλίγκα. Το αν και κατά πόσο θα συζητηθεί το όνομά του, ή θα συζητήσει με τον Ολυμπιακό, είναι άδηλο. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα η «ερυθρόλευκη» περιφέρεια έχει δείξει σοβαρά δείγματα βελτίωσης κι ενδεχόμενη αλλαγή να δημιουργούσε μεγαλύτερο πονοκέφαλο, από τα προβλήματα που θα έλυνε.

Οι «ερυθρόλευκοι», από τη στιγμή που ανέβασαν στροφές τόσο ο Μπάλντγουιν, όσο κι ο Τσέρι, από τη στιγμή που το project Κόνιαρης είναι σε πολύ καλό δρόμο και δείχνει σαφέστατα δείγματα ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο (αυτό ήταν το ζητούμενο), δύσκολα θα επιχειρήσουν να αλλάξουν ισορροπίες. Όπως και να ‘χει, από τη στιγμή που ο Τζάκσον θα βγει στην αγορά -κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα- θα αναπτυχθούν πολλά σενάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ