Ο Πρίντεζης ξεπερνά τον Μπατίστ (pic)

Ο Πρίντεζης ξεπερνά τον Μπατίστ (pic)

O Γιώργος Πρίντεζης θα έχει την ευκαιρία στο ματς απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την 13η αγωνιστική της Euroleague, να ξεπεράσει τον Μάικ Μπατίστ σε μια σημαντική στατιστική κατηγορία.

ο Γιώργος Πρίντεζης μπορεί να βαδίζει στα 35 του χρόνια, αλλά τα ατομικά του επιτεύγματα στην Euroleague δεν σταματάνε ποτέ.

Κάθε παιχνίδι είναι και μία προσωπική πρόκληση για τον 34χρονο φόργουορντ, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να ανεβαίνει σε κάθε στατιστική κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρίντεζης βρίσκεται στην 13 θέση των επιθετικών ριμπάουντ με 345 σύνολο, αλλά με τρία ακόμα θα πάει στην 12η θέση της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ που έχει 347.

Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται και άλλος ένας ερυθρόλευκος, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που βρίσκεται στην 14η θέση, με 338 επιθετικά ριμπάουντ και μάλιστα σε μόλις 152 παιχνίδια.

Από κει και πέρα, ο Πρίντεζης χρειάζεται ακόμα 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης για να ξεπεράσει τον Γιάννη Μπουρούση και να βρεθεί στην 7η θέση της σχετικής λίστας. Ο Πρίντεζης έχει 3.225 μονάδες και ο Μπουρούσης 3.255.

Δείτε στον σχετικό πίνακα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ