Πέσιτς: «Μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι ο Παναθηναϊκός»

Πέσιτς: «Μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το συγκρότημα των Πρασίνων ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής στην Βαρκελώνη.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, μίλησε για την προσπάθεια που πρέπει να τα καταβάλει η Μπαρτσελόνα για να κάμψει την αντίσταση του συγκροτήματος του Ρικ Πιτίνο.

Ο 70χρονος τεχνικός των Καταλανών, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας του, τόνισε για το σημερινό παιχνίδι ότι: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ αθλητική και δυνατή ομάδα, με ψηλά κορμιά, ταλέντο όσο λίγες και ρόστερ καλύτερο από πέρυσι. Μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Είχαν κάποια προβλήματα, αλλά βρήκαν ρυθμό και μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες, τις δύο εκτός έδρας. Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου και πολύ ισορροπημένη ομάδα».

Για να αναφερθεί στους παίκτες των Πρασίνων, λέγοντας πως: «Ο Καλάθης παίζει σε αυτό το επίπεδο εδώ κι αρκετό καιρό, ενώ κι ο Ταϊρίς Ράις έχει αρχίζει να παίζει τελευταία στο επίπεδο που μπορεί. Διαθέτουν ένα από τα καλύτερα 3άρια στην Ευρώπη (σ.σ. πιθανότατα εννοεί τον Ντεσόν Τόμας) κι είναι πολύ καλή ομάδα, το ξέρουμε αυτό. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να ελέγξουμε το ρυθμό».

Τέλος για την κόντρα του με τον Ρικ Πιτίνο σχολίασε ότι: «είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία στο ΝΒΑ, πολύ έξυπνος κι ήδη μετρά μία χρονιά στην Ευρώπη. Ξέρει πως δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν όλα μέσα σε 1-2 εβδομάδες κι ούτε έχουν αλλάξει, έχει προσαρμοστεί στην υπάρχουσα κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ