Λάρκιν: «Έτσι θα πάμε ξανά στο Final Four»

Λάρκιν: «Έτσι θα πάμε ξανά στο Final Four»

Ο Σέιν Λάρκιν εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους η Αναντολού Εφές θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Final Four της EuroLeague.

Η Αναντολού Εφές επικράτησε με 81-73 της Φενέρμπαχτσε και μετά από 13 αγωνιστικές παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία της EuroLeague.

Ο Σέιν Λάρκιν, που ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, τόνισε πως είναι πολύ καλό πως σε κάθε ματς υπάρχει διαφορετικός πρωταγωνιστής και ότι η ομάδα του θα πρέπει συνεχίσει να παίζει με τον ίδιο ρυθμό.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Λάρκιν:

«Νιώθω καλά. Κερδίσαμε πολλά παιχνίδια στην σειρά και τώρα είμαστε πρώτοι, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να συνεχίσουμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα κάθε μέρα. Αυτό που κάνει καλή την ομάδα μας είναι ότι δεν έχουμε τον ίδιο παίκτη κάθε βράδυ.

Ο Κρούνο Σιμόν έκανε μεγάλο βήμα μπροστά απόψε, ενώ κάθε βράδυ θα είναι και κάποιος διαφορετικός πρωταγωνιστής. Έτσι μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι, να ωριμάζουμε ως ομάδα και να συνεχίσουμε να παίρνουμε μεγάλες νίκες στην προσπάθειά μας να πάμε και πάλι στο Final Four».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ