Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο 89-82

Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο 89-82

Σε μια από τις πιο αφιλόξενες έδρες έχει μετατρέψει το Αστρομπάλ η Βιλερμπάν, που αυτή τη φορά… έραψε κοστούμι για τη φιλόδοξη Αρμάνι

Όταν οι δύο «αιώνιοι» έχασαν από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, στο ξεκίνημα της φετινής Ευρωλίγκας, και τι δεν ειπώθηκε! Το πιο… ήπιο, ότι δεν θα έχανε κανείς άλλος στο Αστρομπάλ και το χειρότερο ότι επρόκειτο για… ντροπιαστικές ήττες. Βεβαίως, οι Γάλλοι δεν έχουν φτιάξει τυχαία ομάδα (με 10 Αμερικανούς μέσα) και το απέδειξαν και… χθες, νικώντας με 89-82 την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισχνό προβάδισμα στο πρώτο μισό, δίχως να πάρουν… μαξιλαράκι ασφαλείας, διατηρώντας όμως το πάνω χέρι και με τον Σέρχι έκλεισαν το μισό έργο στο +7. Κάπου εκεί, όμως, ήταν η ώρα για να αλλάξει η… φορά του ανέμου.

Με τον Τέιλορ να εκτελεί, τον Γιεκίρι (εξαιρετική περίπτωση πολλά υποσχόμενου ψηλού) να πλησιάζει το νταμπλ νταμπλ (8 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Λάιτι να είναι το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση, διέλυσαν τα αμυντικά πλάνα του Μεσίνα κι έφτασαν με σχετική άνεση στη νίκη, έχοντας σταθερά μια διαφορά, λίγο κάτω από τους 10 πόντους.

Η Αρμάνι είχε τον Σέρχι «μυαλωμένο» (13 πόντοι, 10 ασίστ), τη γραμμή των ψηλών να τελειώνει με διψήφια νούμερα (Γκουντάιτις, Ταρζέφσκι και Σκόλα), αλλά δεν είχαν προσήλωση και αμυντικό πλάνο και το πλήρωσαν ακριβά.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 38-45, 70-61, 89-82.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ