Κουρτινάιτις: «Ο Ολυμπιακός μάχεται πάντα για 40 λεπτά στο ΣΕΦ»

Κουρτινάιτις: «Ο Ολυμπιακός μάχεται πάντα για 40 λεπτά στο ΣΕΦ»

Ο προπονητής της Χίμκι μίλησε για το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους από την στιγμή που ο Κεμζούρα είναι στον πάγκο της ομάδας.

Η Χίμκι είναι από τις ομάδες που διαθέτουν ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ και ψάχνει τα πατήματά της για να μπορέσει να διεκδικήσει μία θέση στην 8άδα της Ευρωλίγκας.

Απέναντί της την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, με τον Ρίμας Κουρτινάιτις να στέκεται στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανέβει ελέω Κεμζούρα, τονίζοντας ότι: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός παίζει καλά. Από τη στιγμή που ανέλαβε χεντ κόουτς ο Κεστούτις Κεμζούρα, επέφερε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ» ενώ συνέχισε για το ματς πως: «Είναι όμως δύσκολο να μιλήσεις για τον Ολυμπιακό καθώς δεν παίζει στην εθνική λίγκα της Ελλάδας. Από τη μία έχει περισσότερη δύναμη και ενέργεια, αλλά από την άλλη χάνουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό επειδή παίζουν ένα παιχνίδι την εβδομάδα, μάξιμουμ δύο. Σίγουρα όμως ο Ολυμπιακός παίζει πάντα καλά στο γήπεδο του και μάχεται για 40 λεπτά.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή του Σπανούλη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε. Παρότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, έχουν επικίνδυνη ομάδα ειδικά παίζοντας μπροστά στο κοινό του. Θα είναι σκληρό παιχνίδι, αλλά θα το παλέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ