Χάντερ: «Ο κόουτς μας είπε ότι θα παίρναμε δύο μέρες ρεπό»

Χάντερ: «Ο κόουτς μας είπε ότι θα παίρναμε δύο μέρες ρεπό»

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν απολαυστικός και στο ματς αλλά και στις δηλώσεις του μετά από αυτό, αποκαλύπτοντας ότι ουσιαστικά έπαιζαν για το... ρεπό που θα ακολουθούσε για να ξεκουραστούν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επέστρεψε από την… κόλαση των 18 πόντων και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει σε ένα ματς που πολλοί θα μπορούσαν να το παρατήσουν.

Κομβικός για τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού; Ο Οθέλο Χάντερ. Ο Αμερικανός έχει φάει με το… κουτάλι τέτοια ματς, και μάλιστα με το τέλος της αναμέτρηση αποκάλυψε και τον λόγο που ήθελαν τόσο πολύ το παιχνίδι αυτός και οι συμπαίκτες του.

Ποιος ήταν αυτός; Ενα διήμερο ρεπό. Ο απολαυστικός πάλαι ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού είπε: «Θέλαμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο κόουτς μας είπε ότι θα παίρναμε δύο μέρες ρεπό σε περίπτωση νίκης. Ο Θεός ξέρει ότι χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα! Θέλαμε να παίξουμε σκληρά. Δώσαμε ό,τι είχαμε σε κάθε κατοχή. Θέλαμε να κερδίσουμε. Έχουμε μία ξεχωριστή ομάδα. Δεν ξέρω πώς, αλλά όλοι κάναμε αυτό που ήθελε ο προπονητής. Δώσαμε ό,τι είχαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ