Δεν υπολογίζει Τζίμερ Φριντέτ και Ιωάννη Παπαπέτρου ο Ρικ Πιτίνο

Δεν υπολογίζει Τζίμερ Φριντέτ και Ιωάννη Παπαπέτρου ο Ρικ Πιτίνο

Με δύο προβλήματα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με το Ρέθυμνο. Εκτός προπονήσεων Παπαπέτρου και Φριντέτ

Αν θελήσει κανείς να ιεραρχήσει τις… τρεις απουσίες του Παναθηναϊκού, είναι δεδομένο ότι θα σταθεί στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος πήγε από το ΟΑΚΑ σε κοντινό νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, η οποία τον έχει εξαντλήσει. Ο διεθνής παίκτης αντιμετωπίζει εδώ και καιρό μια ίωση, που όμως δεν στάθηκε ικανή, όχι μόνο για να του στερήσει τη συμμετοχή στους αγώνες της Ευρωλίγκας, αλλά και για να τον κάνει να νιώσει αδύναμος.

Φαίνεται πως και οι πιο σκληροί λυγίζουν και πλέον ο «Παπ» θέλει να ανακτήσει δυνάμεις, για να είναι έτοιμος για τον επικείμενο αγώνα με τη Ρεάλ, για την Ευρωλίγκα, αδιαφορώντας γι’ αυτόν κόντρα στο Ρέθυμνο.

Από το ματς με τους Κρητικούς θα απουσιάζει και ο Τζίμι Φριντέτ, ο οποίος εξακολουθεί να πονά στον ώμο, λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στον αγώνα με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ο Ρικ Πιτίνο (τρίτος απόντας), επικοινώνησε με τους συνεργάτες του από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται για προσωπικούς λόγους, και συμφώνησαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι να ρισκάρουν τη συμμετοχή του στον αγώνα του πρωταθλήματος. Σκοπός του προπονητικού τιμ είναι οι δύο παίκτες να ετοιμαστούν για την Πέμπτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ