Ολυμπιακός: Σενάριο για Πάντερ και Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός: Σενάριο για Πάντερ και Ερυθρό Αστέρα

Ο Κέβιν Πάντερ δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής από την ημέρα που ανέλαβε ο Κεστούτις Κεμζούρα και τα σενάρια για το μέλλον του ολοένα και πληθαίνουν.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Κέβιν Πάντερ, εντάσσοντας στο δυναμικό του έναν παίκτη που θα του προσέφερε λύσεις στο σκοράρισμα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί με τον Αμερικανό γκαρντ να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του να πληθαίνουν.

Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τον Ερυθρό Αστέρα να ενδιαφέρεται για τον Πάντερ. Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Σάκοτα, γνωρίζει καλά τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια και θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του Βελιγραδίου.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο Λορέντζο Μπράουν φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα με προορισμό την Ιταλία και την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήδη εξετάζει κάποιες λύσεις προκειμένου να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Μπράουν.

Σε 11 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Πάντερ έχει 6,8 πόντους με μόλις 33,7% στα σουτ και 1,9 ριμπάουντ σε 18:22 κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ