Ολυμπιακός: Ο Πάντερ, ο Ερυθρός Αστέρας και ο Χαραλαμπόπουλος

Ολυμπιακός: Ο Πάντερ, ο Ερυθρός Αστέρας και ο Χαραλαμπόπουλος

Οι σκέψεις των Σέρβων για τον Αμερικανό γκαρντ, η σχέση του με τον Σακοτα και η περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ που έχει σχέση με την υπόθεση του Ιωνικού Νικαίας.

Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και γενικότερα το ροτέισον και ο τρόπος που συμβαίνει αυτό λέει πολλά. Ο Ολυμπιακός και πιο συγκεκριμένα ο Κεστούτις Κεμζούρα «ψάχνονται» για το ρόστερ της ομάδας. Τα σημάδια για το πως χρησιμοποιούνται κάποιοι παίκτες λένε πολλά.

Όπως τονίζει σήμερα (22/12) η Live Sport ο Κέβιν Πάντερ είναι από αυτούς που δύσκολα θα παραμείνουν στο Λιμάνι αφού είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, του οποίου τις τύχες του έχει εδώ και κάμποσο καιρό ο Ντράγκαν Σακοτα. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του, έχει παραγκωνιστεί από τον Κεμζούρα (τρία DNP στα τέσσερα τελευταία ματς) και δεν νιώθει καλά στην χώρα. Εάν θέλει να πάει σε ομάδα Ευρωλίγκας πρέπει αυτό να γίνει πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου, καθώς οι τραμπες μεταξύ ομάδων στην διοργάνωση μπορούν να γίνουν με την έναρξη της 18ης αγωνιστικής. Ούτε νωρίτερα αλλά και ούτε αργότερα.

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του Πάντερ. Βέβαια, στην υπάρχουσα κατάσταση, δεν θα φανεί περίεργο να προχωρήσει η υπόθεση του.

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού μπορεί να συνεχιστούν, αφού η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή και φαίνονται πολλοί παίκτες να… κοντράρονται μεταξύ τους.

Παράλληλα υπάρχει και το θέμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Ο διεθνής φόργουορντ είναι σε διαρκή επαφή με τον Ολυμπιακό παρότι αγωνίζεται ως δανεικός στον Ιωνικό Νικαίας. Εκεί έχει βρει τον ρυθμό που θα ήθελε και παίζει αρκετά καλά. Όμως όσα συμβαίνουν στους Νικαιώτες το τελευταίο διάστημα και η έντονη φημολογία για τον ηγέτη της ομάδας, δείχνουν ικανά να τελειώσουν τον δανεισμό του.

Το σενάριο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Χαραλαμπόπουλος είναι κάτι που.. παίζει στο Λιμάνι. Είτε για να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας και να βρει σιγά σιγά τον χρόνο του με τον Πολ να μετακινείται στο «2» είτε για να δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα για να κλείσει την σεζόν σε πλήρης αγωνιστική δράση και το καλοκαίρι να επιστρέψει μια και καλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ